?>

Riikka Puolitaival

puh. 040 571 4548

Toimintaterapeutti, 1997

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti

Lisäkoulutukset: Neuropsykiatrinen valmentaja 2013, täydennyskoulutus 2019, EA1-kurssi, NLP, ADHD-ohjaaja/coach, Sensorisen integraation perusteet, autismikirjon tytöt ja naiset-tunnistamisesta ja kuntoutuksesta, Tietoa ja kokemuksia Touretten oireyhtymästä, Miten tuen neuropsykiatrista lasta, nuorta, aikuista?, Psykofyysisen psykoterapian perusteet sekä useita päihdealan ja rikollisen käyttäytymisen teoria ja menetelmä koulutuksia.

Olen valmistunut toimintaterapeutiksi 1997 Turun terveydenhuolto-oppilaitoksesta. Minulla on laaja ja monipuolinen kokemus psykiatrisesta sekä neuropsykiatrisesta toimintaterapiasta. Yli 20 vuoden työkokemus on tuonut mukanaan vankan ammattitaidon niin terapian kuin arviointienkin suunnitteluun ja toteutukseen.

Ammattitaitoani kehitän ja pidän yllä seuraamalla alan tutkimusta, menetelmien kehitystä ja osallistumalla aktiivisesti täydennyskoulutuksiin. Tällä hetkellä työskentelen toimintaterapeuttina yksityisenä ammatinharjoittajana.

Asun Naantalissa perheeni kanssa. Vapaa-aikaani vietän perheen ja ystävien kanssa. Eläimet ja luonto ovat lähellä sydäntäni. Tykkään mökkeilystä ja matkustelusta.