Eläimet

Okan Ukkonen eli Ukkonen
Olen syntynyt vuonna 2001. Olen ihmisystävällinen, rauhallinen ja luotettava suomenhevosruuna. Olen saanut ravikoulutuksen, mutta vauhtini ei kuitenkaan riittänyt raviradoille. Nautin mieluummin rauhallisesta menosta. Taustastani johtuen toimin hienosti myös kärryjen edessä. Työni ohella harrastan maastoilua, valmennustunteja ja kärryttelyä.

ukkonen_es

 

Toteamus eli Toto
Olen syntynyt Kokkolassa vuonna 2009 ja muutin Lokalahdelle tammikuussa 2015. Olen tottelevainen ja rohkea suomenhevosruuna. Toimin sekä ratsain että kärryjen edessä. Lempiharrastukseni on syöminen ja lauman pomona toimiminen.

Toto_es

 

Womba Deer Dance eli Tytsy
Olen 2013 syntynyt minishetlanninponitamma. Muutin Loviisasta Johannan tallille keväällä 2014. Olen söpö, pieni ja pippurinen. Toimin terapiaponina agilityssa, hoivailussa, kärryjen edessä sekä aivan pienillä lapsilla talutusratsastuksessa. Minut voi myös tilata vierailulle esim. päiväkoteihin, kouluihin ja asumisyksiköihin.

Tytsy_es

 

Tallikoirat Piki ja Vani
Piki vuonna 2012 syntynyt sekarotuinen tyttö ja Vani on vuonna 2018 syntynyt kultaisennoutajan tyttö. Olemme kilttejä ja ystävällisiä, vaikka välillä vauhtia riittääkin. Harrastuksiimme kuuluvat kaikkien kaverina oleminen ja ajoittainen karkailu.

 

Tallipupu Pipari
Olen vuonna 2013 kesällä syntynyt vikkelä poikapupu. Harrastuksiini kuuluu halipupuna toimiminen ja hoidettavana oleminen. Pidän erityisesti porkkanoista ja lasten minulle keräämistä vihreistä herkuista.

Pipari_es