?>

Eläimet

Toteamus eli Toto
Olen syntynyt Kokkolassa vuonna 2009 ja muutin Lokalahdelle tammikuussa 2015. Olen tottelevainen ja rohkea suomenhevosruuna. Toimin sekä ratsain että kärryjen edessä. Lempiharrastukseni on syöminen ja lauman pomona toimiminen.

Toto_es

Lemmenmarja eli Lempi
Olen syntynyt Huittisissa vuonna 2012. Muutin Lokalahdelle joulukuussa 2019, yhdessä parhaan kaverini Lidian kanssa. Olen reipas ja kiltti suomenhevostamma ja monen ratsastajan suosikkiratsu. Opettelen ratsastusterapiahevosen töiden tekemistä, mutta nautin myös vauhdikkaammasta menosta ja esteiden hyppäämisestä.

Teerisalon Lydia eli Lidia
Olen syntynyt Halikossa vuonna 2008. Muutin yhdessä Lempin kanssa Nurmijärveltä, jossa toimin ratsuna. Olen kaunis liinaharjainen tamma ja nautin eniten hoitamisista ja laumakavereiden kanssa tarhassa oleilusta. Teen mielelläni myös rauhallisia maastoretkiä.

Womba Deer Dance eli Tytsy
Olen 2013 syntynyt minishetlanninponitamma. Muutin Loviisasta Johannan tallille keväällä 2014. Olen söpö, pieni ja pippurinen. Toimin terapiaponina agilityssa, hoivailussa, kärryjen edessä sekä aivan pienillä lapsilla talutusratsastuksessa. Minut voi myös tilata vierailulle esim. päiväkoteihin, kouluihin ja asumisyksiköihin.

Tytsy_es

 

Tallikoirat Piki ja Vani
Piki vuonna 2012 syntynyt sekarotuinen tyttö ja Vani on vuonna 2018 syntynyt kultaisennoutajan tyttö. Olemme kilttejä ja ystävällisiä, vaikka välillä vauhtia riittääkin. Harrastuksiimme kuuluvat kaikkien kaverina oleminen ja ajoittainen karkailu.

 

 

Tallipuput Pipari ja Suffeli
Pipari on kesällä 2013  ja Suffeli on syksyllä 2019 syntyneet poikapuput. Molempien harrastuksiin kuuluvat halipupuina toimimiset ja hoidettavana olemiset.  Molempien suurena herkkuna ovat porkkanat ja lasten keräämät vihreät herkut.